Loonwerk mest

Zodebemesten:

Met ingang van het nieuwe mestseizoen hebben wij de beschikking over een nieuwe Verveat Hydro trike XL. Deze machine  met 20,5 m³ tank inhoud en 5 wielen staat garant voor een nog grotere capaciteit. Met een extra uitschuifbare as blijft het principe van 1 wiel per spoor gehandhaafd en beperkt zich de bodemdruk tot een minimum.De extra wielen op de extra as van de Hydro Trike XL zijn stuurbaar gemaakt. Dit is zowel bij een ingeschoven als een uitgeschoven as. Ze zorgen ervoor dat de grasmat ook in de bochten niet beschadigd wordt. De sturing van de as verloopt dan ook synchroon met de sturing van het voorwiel. Deze machine is voorzien van een Vredo zodebemester.

Ook hebben de beschikking over een Schuitemaker Robusta tank met een inhoud van 20 m³. Deze tank wordt ingezet voor het transport en het bemesten van de mest. De tank is uitgerust met een drukwissel systeem zodat  ook hiermee de insporing tot een minimum beperkt blijft.  Tevens is de tank uitgerust met een weeg en monster apparaat voorzien van GPS zodat wij u hiermee ook van dienst kunnen zijn.                                 

Bouwlandbemesten:

Loonbedrijf Lammertink heeft voor u de beschikking over twee combinatie voor het bouwlandbemesten, zowel voor de vervaet hydrotrike als voor de getrokken Schuitemaker Robusta tank hebben wij de beschikken wij over een bouwlandbemester.

 Meststrooien:

Voor het verstrooien van uw stalmest en compost hebben wij de beschikking over een 26 m³ Tebbe schotelstrooier.

Ook bent u bij loonbedrijf Lammertink aan het juiste adres voor de afvoer van uw overtollige mest, dit kunnen wij zowel boer boer als gewogen en gemonsterd voor u afvoeren.