Grasoogst

Oogstwerkzaamheden in het gras betekent met het "Hollandse klimaat", dat dit vaak in slechts enkele dagen moet gebeuren.

Het machine park voor de werkzaamheden in de grasoogst bestaat uit:

Grasmaaien:

Voor het maaien van uw gras beschikken wij over een Kuhn triple maaier met kneus inrichting met een werkbreedte van 9 meter.

Grasharken:

Grasharken Kuhn 4 elements cirkelhark werkbreedte 15 meter

Grashakselen:

Grashaksel combinatie voorzien van twee 22 tons silagewagens met stuuras, en voldoende capaciteit op de kuil om deze goed aan te rijden.

Met deze machine's kan indien gewenst toevoegmiddel worden toegediend. 

Voor het transport van het gras over afstand beschikken wij over een extra wagen om alles soepel te laten verlopen.

Oprapen:

We hebben de beschikking over 2 Pottinger Jumbo opraapwagens, deze wagens zijn voorzien van een laadautomaat, bodem vriendelijke banden, gestuurde tandem, doseerunit voor toevoegmiddelen en doseerwalsen. Wagens met een zeer hoge capaciteit in combinatie met voldoende capaciteit op de kuil.

Ook beschikken wij over twee Veenhuis Combi 2000 opraapwagens, voorzien van voldoende capaciteit op de kuil, zodat ook deze combinatie garant staat voor een vlotte afhandeling van uw oogstwerkzaamheden. Ook met deze wagens kan indien gewenst een toevoegmiddel worden toegedient. 

Balen:

Loonbedrijf Lammertink kan u van dienst zijn met het maken van ronde balen, maar ook voor het maken van vierkante balen en hooibalen bent u hier aan het goede adres.

Loonbedrijf Lammertink kan daarom de oogstwerkzaamheden voor u van A tot Z verzorgen!!!