Mestverwerking

Om u mest zo goed mogelijk te verwerken beschikken wij over: een Vervaet Hydrotrike XL, een Schuitemaker Robusta 205 en Tebbe HS220 strooier!

Zode- & bouwland bemesten:

Vervaet Hydrotrike XL: de Vervaet Hydrotrike XL met een tank inhoud van 20.5 m3 en 5 wielen, staat garant voor een grote capaciteit. Deze machine beschikt over een extra uitschuifbare as, hierdoor blijft het principe van 1 wiel per spoor en beperkt zich de bodemdruk tot een minimum. De extra wielen op de uitschuifbare as zijn stuurbaar gemaakt, zowel bij ingeschoven als uitgeschoven as, deze as zorgt ervoor dat de grasmat ook in de bochten niet beschadigd wordt. De Vervaet hydrotrike XL kan voorzien worden van zowel een zodebemester als bouwlandinjecteur. Deze machine is uitgerust met GPS.

Schuitemaker Robusta 205: Wij hebben de beschikking over een Schuitemaker Robusta 205, deze tank heeft een inhoud van 20m3. De tank word zowel ingezet voor bemesten als voor transport. Deze tank is uitgerust met een drukwissel systeem zodat ook met de tank de insporing en bodemdruk tot een minimum wordt beperkt. Tevens is deze tank uitgerust met een weeg en monster apparaat voorzien van GPS zodat wij u hiermee ook van dienst kunnen zijn. Ook deze machine kan voorzien worden van een zodebemester als een bouwlandinjecteur. 

Mest strooien:

Tebbe HS 220: Voor het verstrooien van stalmest en compost beschikken wij over een 26m3 Tebbe Schotelstrooier. Compost zorgt voor een goede bodemstructuur en meer organische stof in uw bodem.

Kalkstrooien: 

Unsinn Record: Kalk strooien verhoogt de ph- waarde van uw land. De juiste ph- waarde betekent goede benutting van de mineralen. Een goede bodem zorgt voor een goede opbrengst. 

Ook bent u bij loonbedrijf Lammertink Markelo aan het juiste adres voor de afvoer van uw overtollige mest, dit kunnen wij zowel boer boer als gewogen en gemonsterd voor u afvoeren.