Over Lammertink

Loonbedrijf Lammertink is in 1995 ontstaan uit overname van Loonbedrijf Schorfhaar gevestigd aan de Kooidijk te Markelo. Dinant Lammertink was hier als compagnon in dienst en heeft na een dienst verband van 4 jaar besloten het bedrijf over te nemen.

Het bedrijf is toen verplaatst van de Kooidijk naar de Petersweg 7, waar het tot nu toe nog steeds is gevestigd. Hier werd het bedrijf voortgezet. Het bedrijf hield zich tot op dat moment voornamelijk bezig met werkzaamheden in de agrarische sector.

De werkzaamheden werden in de loop der jaren uitgebreid met grondverzet en later kwamen hier nog straatwerkzaamheden en het aanleggen van kuilvoersilo's bij.
Tot op dat moment waren er ca 5 medewerkers in dienst.

Om de markt positie te verbeteren wordt in 2004 loonbedrijf V.D. Berg overgenomen, het werkgebied van beide bedrijven was aangrenzend dus kon in elkaar overlopen. Bij deze overname werd ook het personeel overgenomen, hierdoor groeide het aantal medewerkers tot ca 10 personen.

Ook het materiaal van loonbedrijf v.d. Berg werd overgenomen, de eerste jaren werd de machineberging bij vd Berg gehuurd om alle machines toch onderdak te krijgen.

In 2006 werd de werktuig berging aan de Petersweg vergroot, zodat alle machines op het bedrijf gestald konden worden. Ook achter de loods werd een plein bestraat zodat deze gebruikt kon worden voor de opslag van diverse materialen.

In april 2008 is ons bedrijf door TUV Nederland VCA* gecertificeerd, zodat wij ook in de toekomst garant kunnen staan voor veiligheid van werknemer en opdrachtgever.

In 2009 werd de nieuwbouw van kantoor en kantine gerealiseerd, De opdrachtgevers waar werkzaamheden voor verricht worden zijn: gemeentes, aannemersbedrijven, industrie en de agrarische sector.

in 2017 is om het bestaande kantoor en kantine een nieuw bedrijfspand geplaatst.

Door de steeds grotere pieken en dalen in de agrarische sector is het steeds meer noodzakelijk om deze op te vangen.

Bij Loonbedrijf Lammertink werken nu zo'n 15 personeelsleden. Alle personeelsleden hebben een flexibele instelling en kunnen allround worden ingezet. Hierdoor kunnen de pieken in de agrarische sector goed worden opgevangen.

Door ons zo flexibel mogelijk op te stellen hopen wij ook in de toekomst onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Dinant Lammertink