Grasoogst

Oogstwerkzaamheden in het gras betekent met het "Hollandse klimaat", dat dit vaak in slechts enkele dagen moet gebeuren. Het machine park voor de werkzaamheden tijdens de grasoogst bestaat uit:

Grasmaaien: Voor het maaien van uw gras beschikken wij over een Kuhn FC 883 FF triple maaier met kneus inrichting met een werkbreedte van 9 meter.

Grasharken: Voor het harken van uw gras maken wij gebruik van een Krone cirkelhark.

Grashakselen: Grashaksel combinatie voorzien van een New Holland hakselaar, twee 22 tons silagewagens met stuuras en voldoende capaciteit op de kuil om deze goed aan te rijden. Indien gewenst kan er een toevoegmiddel aan uw gewas worden toegediend. Voor het transport van het gras op afstand beschikken wij over extra wagens om alles soepel te laten verlopen.

Oprapen: We hebben de beschikking over 2 Pottinger Jumbo opraapwagens, deze wagens zijn voorzien van een laadautomaat, bodem vriendelijke banden, gestuurde tandem, doseerunit voor toevoegmiddelen en doseerwalsen. Wagens met een zeer hoge capaciteit in combinatie met voldoende capaciteit op de kuil.

Balen: Loonbedrijf Lammertink kan u van dienst zijn met het maken van ronde balen, maar ook voor het maken van vierkante balen en hooibalen bent u hier aan het goede adres.